სალათი „პიკანტური“

მასალა:

ქათმის ფილე - 200 გრამი

სტაფილო - 1-2 ცალი

ყველი - 100-150 გრამი

ნიორი

მაიონეზი

ნიგოზი

მომზადების წესი:

ქათმის ფილე მოვხარშოთ და დავჭრათ კუბებად. სტაფილო მოვხარშოთ და მსხვილ სახეხზე გავხეხოთ. ნიორი გავასუფთაოთ, დავჭყლიტოთ და ავურიოთ მაიონეზში. ყველი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე. ნიგოზი კი დავაქუცმაცოთ. დამზადებული ინგრედიენტები შემდეგი თანმიმდევრობით მოვათავსოთ: ქათმის ფილე, ნივრიანი მაიონეზი, სტაფილო, ნივრიანი მაიონეზი, ყველი, ნიგოზი. გემოვნების მიხედვით, ზემოდან მოყრილ ყველს, შეიძლება მაიონეზიც მოასხათ.

კომენტარი