სარეკლამო ადგილი - 1
720 x 85

ისპანახის სუპი ფლორენციულად

მასალა:

500 გრამი ისპანახი

1 თავი ხახვი

1 ლიტრი ხორცის ბულიონი

ნახევარი ჭიქა რძე ან ნაღები

1 სუფრის კოვზი სახამებელი

1-2 ჩაის კოვზი კარაქი

1 ცალი კვერცხის გული

მარილი, პილპილი

მუსკატის კაკალი

ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი . დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სანელებლები.

კომენტარი

სარეკლამო ადგილი - 101
100 x 100