ფრთხილად! საქართველოში საკვებით ინტოქსიკაციის ფაქტები გახშირდა
საკვებით ინტოქსიკაციის ფაქტები გახშირდა. დაავადებათა კონტროლის ეროვნული ცენტრის ინფორმაციით, მოწამვლის შემთხვევები პიკს ზაფხულში აღწევს.
სპეციალისტები განმარტავენ, რომ მაღალი ტემპერატურის გამო საკვებში მავნე ბაქტერიების გამრავლება ხდება. დაავადებათა კონტროლის ცენტრი მოქალაქეებს მოუწოდებს - დაიცვან ჰიგიენური ნორმები, ყურადღება მიაქციონ პროდუქტის შენახვის პირობებს, ვადებს და თავი შეიკავონ მალფუჭებადი პროდუქტების მიღებისგან.
კომენტარი