სარეკლამო ადგილი - 1
720 x 85

ხორცის ტეფტელი

მასალა:

250 გრამი გატარებული ხორცი

250 გრამი დაჭრილი ხორცი

2 სუფრის კოვზი საფანელი

1 სუფრის კოვზი გახეხილი ხახვი

2 ცალი მოხარშული, გატარებული კარტოფილი

1 ჩაის კოვზი კარტოფილის ფქვილი

1 ჭიქა რძე

ნახევარი ჩაის ჭიქა მარილი

ნახევარი ჩაის ჭიქა პილპილი

შესაწვავად საჭირო ცხიმი

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, დავდგათ 10-20 წუთით. გავაკეთოთ კაკლის ფორმის ბურთულები და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში (ტაფა ხშირად შევანჯღრიოთ, რომ ბურთულები ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას); ტაფაზე ბურთულები მჭიდროდ არ უნდა იყოს განლაგებული. სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ როგორც ცხელი, ასევე ცივი სახით. ტეფტელებისათვის საწებელი მოვამზადოთ 1 ჭიქა არაჟნისაგან, დავამატოთ ცოტა მდოგვი, შაქარი, მარილი და პილპილი.

კომენტარი

სარეკლამო ადგილი - 101
100 x 100