სარეკლამო ადგილი - 1
720 x 85

მწვადი სერბულად

მასალა:

500 გრამი ხბოს ხორცი

500 გრამი ღორის ხორცი

250 გრამი ხახვი

მარილი, პილპილი

დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.

კომენტარი

სარეკლამო ადგილი - 101
100 x 100