სარეკლამო ადგილი - 1
720 x 85

ღანძილი ძმრით

მასალა:

ღანძილი - 0,5 კილოგრამი

ზეთი - 30 გრამი

ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით

ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.

კომენტარი

სარეკლამო ადგილი - 101
100 x 100