ფუნთუშები შუააზიურად

მასალა:

320 გრამი ფქვილი

1 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი

1 სავსე ჩაის კოვზი მშრალი საფუარი

ცოტა მარილი

1-2 ცალი კვერცხი

მარგარინი ან მცენარეული ზეთი

კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, მშრალი საფუარი და მარილი და მოვზილოთ სქელი ცომი. გავაკეთოთ მრგვალი ფუნთუშები, თითოეულს ჩავუღრმავოთ შუაგული, მოვასხათ გამდნარი კარაქი და გამოვაცხოთ ტაფაზე ცხიმში. მასალა გათვლილია 12-16 ფუნთუშაზე.

კომენტარი