პიკანტური ბრინჯი ფორთოხლით

მასალა:

1 ½ ჭიქა ბრინჯი

1 სუფრის კოვზი კარაქი

3-3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიახური

მარილი

შაქარი

1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი

ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე. ნიახური და ხახვი მოვხრაკოთ კარაქში. როგორც კი ხახვი მოოქროსფრო-მოყვითალო გახდება დავამატოთ ბრინჯი, მარილი, შაქარი და ფორთოხლის წვენი. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. მზა ბრინჯს მოვაყაროთ გახეხილი ლიმონის ცედრა. მომზადებული ბრინჯი სუფრაზე მივიტანოთ ხორცთან ერთად.

კომენტარი