მედია-ჰოლდინგი "დრონი.ჯი"   MEDIA HOLDING "DRONI.GE"
რეკლამა Droni.ge-ზე, სპეციალური ფასები: 599 877 901
სარეკლამო ბანერების ფასები
ყველაზე კითხვადი სტატია
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345
ბლოგები
ივა­ნიშ­ვი­ლის გვარ­ზე სწორ­დი! სმე­ნა!.. ოც­ნე­ბე­ბი და­ით­ვა-­ლე!.. ნა­ბი­ჯი­ი­ით იარ!...
ახლა კითხულობენ

ფუნთუშები ყველით  

ფეხსაცმლის ფორმის ნამცხვრები (ფოტო)  

ბალბის სუპი  

მარტივად მოსამზადებელი სალათი ხილისგან და კენკრისგან  

ასე ტრიალებს სამზარეულოში ულამაზესი თაკო ნაცვლიშვილი  
სარეკლამო ადგილი - 7
200 x 120

მიხეილ სააკაშვილის კომენტარი სანდრა რულოვსის გულახდილ ინტერვიუსთან დაკავშირებით 

საბედისწერო რიცხვი "13" დიდი კომპოზიტორის ვაგნერის ცხოვრებაში 

მსოფლიოს 5 ყველაზე მდიდარი და ბიზნესში წარმატებული ქალი 

„თეგეტა მოტორსმა“ ბაქოში ფილიალი გახსნა! 

ზამთრის დიდი ფასდაკლება კიაში 

2017 წლის კია ნირო გინესის რეკორდსმენია, როგორც ყველაზე ნაკლები საწვავის მოხმარების მქონე ჰიბრიდული მანქანა 
სარეკლამო ადგილი - 8
200 x 336
სარეკლამო ადგილი - 12
200 x 120
ლობიო ქოთანში
droni.ge
11:25 14.06.2011

მასალა:

500 გრამი თეთრი ლობიო

250 გრამი ღორის ბარკლის კანი

250 გრამი ცხვრის ან ღორის ხორცი

100 გრამი ნივრიანი ძეხვი

3 თავი ხახვი

2 ცალი სტაფილო

80 გრამი ბატის ცხიმი ან გადამდნარი ქონი

მარილი, პილპილი

1 ცალი დაფნის ფოთოლი

1 კბილი ნიორი

2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მწვანილი

1 ჭიქა თეთრი ღვინო

კერძის მომზადების წინა ღამეს, ღორის ბარკალს მოვაშოროთ კანი, დავჭრათ, დავასხათ წყალი და თავდახურული დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე, 3 საათით. ლობიო ღამით დავალბოთ ოდნავ მარილიან წყალში. მომდევნო დღეს შევურიოთ ერთმანეთს წინა ღამით მოხარშული კანი და დარბილებული ლობიო, დავასხათ კანის ხარშვისაგან დარჩენილი ბულიონი და წყალი, რომელშიც ლობიო ლბებოდა და დავდგათ მოსახარშად. ცხვრის ხორცი დავყოთ ნაწილებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და დასრესილი ნიორი, დავახუროთ თავსახური და დავდგათ მოსაშუშად. 2 საათის შემდეგ ლობიოს დავამატოთ მარილი, პილპილი, დაფნის ფოთოლი და მრგვალად დაჭრილი სტაფილო. როდესაც ლობიო და ხორცი მზად იქნება, შევურიოთ ერთმანეთს, დავუმატოთ ღვინო და დარჩენილი ცხიმი და კერძი კიდევ 20 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ.

სოუსი უნდა შესქელდეს, მაგრამ ისე, რომ გადაფაროს ლობიო და ხორცი. ძეხვი დავჭრათ ნაჭრებად და შევბრაწოთ ტაფაზე. ყველა პროდუქტი გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში (უმჯობესია ქოთანში), მოვაყაროთ მწვანილი, კიდევ ერთხელ მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და 1 საათით შევდგათ ღუმელში. თუ ზემოდან გაჩნდება ქერქი, უნდა მოვაშოროთ. ზედმეტი სითხე უნდა აორთქლდეს. ლობიო სუფრაზე ქოთნით მივიტანოთ.

კომენტარი     ბეჭდვა  

Abc1232011-07-03 00:14:53
Abc123

Abc1232011-07-03 02:10:24
Abc123

Abc1232011-07-03 02:53:30
Abc123

Abc1232011-07-03 03:10:57
Abc123

Abc1232011-07-03 03:45:09
Abc123

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



www.droni.ge
ქართული კლავიატურა
მედია-ჰოლდინგი "დრონი.ჯი"
MEDIA HOLDING "DRONI.GE"
info@presa.ge
ტელ.: (+995 32) 2-000-247
599 877-901
სარეკლამო ბანერების ფასები
მთავარი | პოლიტიკა | ეკონომიკა | საზოგადოება | სპორტი | ხელოვნება | Yellow Page | დაიჯესტი | ვიდეო | Facebook სიახლეები | სამხედრო | რჩევები | გურმანი | კრიმინალი | მეცნიერება | პერსონა | ავტო| ვალუტა | ამინდი