მედია-ჰოლდინგი "დრონი.ჯი"   MEDIA HOLDING "DRONI.GE"
რეკლამა Droni.ge-ზე, სპეციალური ფასები: 599 877 901
სარეკლამო ბანერების ფასები
 კალენდარი
ორშ სამშ ოთხ ხუთ პარ შაბ კვ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ბლოგები
სან­დ­როს უყ­ვარს დე­და, ამი­ტომ მი­სი ცო­ლი უნ­და იყოს ქა­ლიშ­ვი­ლი!
ახლა კითხულობენ

ფეხსაცმლის ფორმის ნამცხვრები (ფოტო)  

მოდელების დიეტა-3დღე და მინუს 4-5 კგ  

ბრაუნის ნამცხვარი ბანანით (რეცეპტი)  

რულეტი ჩეხურად  

მაყვლის მურაბა  

მიხეილ სააკაშვილის კომენტარი სანდრა რულოვსის გულახდილ ინტერვიუსთან დაკავშირებით 

საბედისწერო რიცხვი "13" დიდი კომპოზიტორის ვაგნერის ცხოვრებაში 

მსოფლიოს 5 ყველაზე მდიდარი და ბიზნესში წარმატებული ქალი 

„თეგეტა მოტორსი“ ,,HUNTER”-ის ბრენდის ექსკლუზიური დილერი გახდა საქართველოში 

როგორ შეცვლიან ელექტრომობილები სამყაროს 

„თეგეტა მოტორსმა“ ბაქოში ფილიალი გახსნა! 
ლობიო ქოთანში
droni.ge
11:25 14.06.2011

მასალა:

500 გრამი თეთრი ლობიო

250 გრამი ღორის ბარკლის კანი

250 გრამი ცხვრის ან ღორის ხორცი

100 გრამი ნივრიანი ძეხვი

3 თავი ხახვი

2 ცალი სტაფილო

80 გრამი ბატის ცხიმი ან გადამდნარი ქონი

მარილი, პილპილი

1 ცალი დაფნის ფოთოლი

1 კბილი ნიორი

2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მწვანილი

1 ჭიქა თეთრი ღვინო

კერძის მომზადების წინა ღამეს, ღორის ბარკალს მოვაშოროთ კანი, დავჭრათ, დავასხათ წყალი და თავდახურული დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე, 3 საათით. ლობიო ღამით დავალბოთ ოდნავ მარილიან წყალში. მომდევნო დღეს შევურიოთ ერთმანეთს წინა ღამით მოხარშული კანი და დარბილებული ლობიო, დავასხათ კანის ხარშვისაგან დარჩენილი ბულიონი და წყალი, რომელშიც ლობიო ლბებოდა და დავდგათ მოსახარშად. ცხვრის ხორცი დავყოთ ნაწილებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და დასრესილი ნიორი, დავახუროთ თავსახური და დავდგათ მოსაშუშად. 2 საათის შემდეგ ლობიოს დავამატოთ მარილი, პილპილი, დაფნის ფოთოლი და მრგვალად დაჭრილი სტაფილო. როდესაც ლობიო და ხორცი მზად იქნება, შევურიოთ ერთმანეთს, დავუმატოთ ღვინო და დარჩენილი ცხიმი და კერძი კიდევ 20 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ.

სოუსი უნდა შესქელდეს, მაგრამ ისე, რომ გადაფაროს ლობიო და ხორცი. ძეხვი დავჭრათ ნაჭრებად და შევბრაწოთ ტაფაზე. ყველა პროდუქტი გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში (უმჯობესია ქოთანში), მოვაყაროთ მწვანილი, კიდევ ერთხელ მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და 1 საათით შევდგათ ღუმელში. თუ ზემოდან გაჩნდება ქერქი, უნდა მოვაშოროთ. ზედმეტი სითხე უნდა აორთქლდეს. ლობიო სუფრაზე ქოთნით მივიტანოთ.

კომენტარი     ბეჭდვა  

Abc1232011-07-03 00:14:53
Abc123

Abc1232011-07-03 02:10:24
Abc123

Abc1232011-07-03 02:53:30
Abc123

Abc1232011-07-03 03:10:57
Abc123

Abc1232011-07-03 03:45:09
Abc123

დაამატე კომენტარი (მაქსიმუმ 2000 სიმბოლო) |

სახელი (მაქს. 20 სიმბოლო)

ელ–ფოსტა (არ გამოქვეყნდება)



www.droni.ge
ქართული კლავიატურა
მედია-ჰოლდინგი "დრონი.ჯი"
MEDIA HOLDING "DRONI.GE"
info@presa.ge
ტელ.: (+995 32) 2-000-247
599 877-901
სარეკლამო ბანერების ფასები
მთავარი | პოლიტიკა | ეკონომიკა | საზოგადოება | სპორტი | ხელოვნება | Yellow Page | დაიჯესტი | ვიდეო | Facebook სიახლეები | სამხედრო | რჩევები | გურმანი | კრიმინალი | მეცნიერება | პერსონა | ავტო| ვალუტა | ამინდი